Infosauga

Nemokamas hostingas!
Akcija klientams!

Hostingas
Vieta svetainei -1000 MB
Duomenų srautas - 100 GB
Vieta el. paštui - 7 GB
0 € / mėn
Dedikuoti VPS, VDS serveriai
VPS VDS - dedikuoti serveriai
Ypač stabilus XEN hostingas,
VPS serveriai, VDS serveriai
už neįtikėtinai mažą kainą
nuo 7 € / mėn

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Nemokami puslapiaiNemokami tinklapiaiNemokami tinklalapiaiNemokamos svetainėsNemokamos svetainesNemokamas tinklapis
Esame IT sistemų ir EMOKYMŲ darbuotojų kvalifikacijos kėlimo profesionalai: kuriame kursus, mokome darbuotojus, konstruojame, programuojame, administruojame.
- Veikiame 17 metų
- Klientai - tiek smulkios, tiek stambiausios Lietuvos ir užsienio įmonės
- Naudojame naujas technologijas sumažinančias paslaugų kainas
- Įvykdėme šimtus projektų, milijonai žmonių aplankė mūsų IT sistemas
- Teikiame patikimas, stabilias paslaugas nešančias pelną Jūsų verslui
IT sistemų programavimas pagal specifinius įmonės poreikius
El. dokumentų, CRM, užduočių, rezervacijų valdymo sistemos
Darbuotojų mokymo ir kvalifikacijos kėlimo sistemos
Sutaupykite tūkstančius ir palengvinkite savo organizacijos darbą
Jau 8 metus konstruojame interneto svetaines ir web sistemas - esame savo srities profesionalai. Tačiau iš konkurentų išsiskiriame, kad:

1. Jūsų interneto svetainę lankytojai greitai ras interneto paieškose (Google, Yahoo, MSN ir ~20 kitų). Daugelis tai žada, bet neturi patirties kaip tinkamai tai padaryti nedidinant svetainės kainos

2. Interneto svetainėms naudojame platformą, kurioje vėliau lengva pridėti naują funkcionalumą. Todėl atnaujinimo darbai pasidaro lengvai ir pigiai

3. Naudojame naujas technologijas, kurios leidžia sumažinti darbo sąnaudas, o klientui piniginę išraišką

4. Jei norėsite atlikti atnaujinimą, mes niekada neatsisakysime ir nepradingsime kaip daugelis pavienių programuotojų. Veiklą vykdome jau ilgai ir vykdysime dar ilgiau

5. Paprastai klientai mus randa pagal rekomendacijas. Tai daug ką pasako apie darbo kokybę ir požiūrį į klientą

Perskaitykite žemiau pateiktą informaciją apie paslaugas arba iškart spauskite
UŽSAKYTI PASLAUGAS

Profesionalus nemokamas tinklapis Profesionalaus dizaino svetainė
Sukonstruosime Jums gražią, šiuolaikišką svetainę. Profesionalus dizainas sudarys solidų įspūdį kiekvienam lankytojui tuo pačiu sustiprinant pasitikėjimą Jūsų veikla.
Svetaines moduliai Gausybė integruotų svetainės modulių
Lengvai įjungiami ir išjungiami svetainės moduliai: nuotraukų galerija, daugiakalbystė, užsakymai, kontaktai, naujienos, baneriai, komentarai, naujienlaiškiai, nuorodos, atsiliepimai, apklausos, blogas, RSS, statistikos ir kt.
TVS
Turinio valdymo sistema

Tai interneto svetainės valdymo sistema (puslapio valdymo sistema), kurios pagalba patys lengvai pakeisite svetainės informaciją be ypatingų kompiuterinių žinių. Kartu pateikiama išsami naudojimosi instrukcija.

Internetinis adresas
Domenas (interneto vardas)
www.jusuimone.lt tai Jūsų firmos ar veiklos vardas internete. Surinkus šį vardą interneto naršyklėje atsidarys jūsų interneto svetainė. Galite pasirinkti domeno galūnes: LT, EU, NET, COM, BIZ, INFO, ORG, NAME.

Svetaines idejimas google Google paieškoje - svetainė bus pirmuose puslapiuose
Padėsime iškelti interneto svetainę į pirmuosius Google, Yahoo, Msn, Yandex ir kitas internetinės paieškos sistemų puslapius. Kuo aukštesnė pozicija, tuo daugiau lankytojų sulauks Jūsų interneto puslapis.
Nemokamas elektroninis paštas El. pašto dėžučių - tiek kiek Jums reikia
Super talpus el. paštas su patikima apsauga nuo virusų ir SPAM'o! Laiškus galėsite tikrinti bet kuria el. pašto programa arba tiesiogiai prisijungę per internetą naudojant saugų SSL ryšį.
Intranet Intranetas - bendra įmonės darbuotojų sistema
Saugi IT sistema įmonės darbuotojams suteikianti centralizuotą prieigą prie įmonės informacijos: dokumentų, kontaktų, kalendoriaus, diskusijų, užduočių sudarymo bei vykdymo stebėjimo ir kt.
Eshop Elektroninė parduotuvė, prekių katalogas
Tai virtuali parduotuvė internete. Lankytojas užsiregistruoja, pasirenka prekę, el. paštu gauna išankstinę sąskaitą apmokėjimui, apmoka bankiniu pavedimu, o jums belieka pasirūpinti prekės pristatymu.
Tinklapio talpinimas serveryje Neribotas duomenų srautas el. paštui ir didelė talpa interneto svetainei, IT sistemai, duomenims
Neribojamas el. pašto srautas! Siųskite ir gaukite tiek el. laiškų, kiek reikia, be jokių papildomų mokesčių. Interneto svetainės ir kt. duomenims suteikiame pakankamą serverio disko vietos. Čia tilps net ir didelės interneto svetainės.
IT help Profesionalus paslaugų įdiegimas
Pasirinkta interneto svetainė su turinio valdymo sistema ir kitos paslaugos bus profesionaliai sukonstruotos ir įdiegtos. Taip pat sutvarkyta el. pašto aplinka. Viskas veiks greitai, stabiliai ir nepriekaištingai.
Užsakyti svetaines nemokamai