Infosauga

Nemokamas hostingas!
Akcija klientams!

Hostingas
Vieta svetainei -1000 MB
Duomenų srautas - 100 GB
Vieta el. paštui - 7 GB
0 € / mėn
Dedikuoti VPS, VDS serveriai
VPS VDS - dedikuoti serveriai
Ypač stabilus XEN hostingas,
VPS serveriai, VDS serveriai
už neįtikėtinai mažą kainą
nuo 7 € / mėn

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Nemokami puslapiaiNemokami tinklapiaiNemokami tinklalapiaiNemokamos svetainėsNemokamos svetainesNemokamas tinklapis
Esame IT sistemų ir EMOKYMŲ darbuotojų kvalifikacijos kėlimo profesionalai: kuriame kursus, mokome darbuotojus, konstruojame, programuojame, administruojame.
- Veikiame 17 metų
- Klientai - tiek smulkios, tiek stambiausios Lietuvos ir užsienio įmonės
- Naudojame naujas technologijas sumažinančias paslaugų kainas
- Įvykdėme šimtus projektų, milijonai žmonių aplankė mūsų IT sistemas
- Teikiame patikimas, stabilias paslaugas nešančias pelną Jūsų verslui
IT sistemų programavimas pagal specifinius įmonės poreikius
El. dokumentų, CRM, užduočių, rezervacijų valdymo sistemos
Darbuotojų mokymo ir kvalifikacijos kėlimo sistemos
IT sistemų auditas
Atliekame IT auditą, kurio rezultate susisteminamas IT ūkis ir bendrą IT situacija įmonėje valdoma daug sklandžiau. Tam yra naudodamos specialios programinės įrangos registravimo formos bei atitinkama auditavimo programa. Informacija yra renkama atskirai iš kiekvieno kompiuterio ir serverio žymint juose naudojamas operacines sistemas ir programas, nagrinėjant esamą kliento-serverio architektūrą, kuriuos darbo vietos ir serverio (-ių) resursus jos naudoja. Licenzijų skaičiavimas.

  • Programinės įrangos legalumo ir efektyvumo auditas.
  • Kompiuterinės technikos našumo auditas.
  • Kompiuterinės technikos rizikos įvertinimas ir sprendimai ją sumažinti.


IT audito paslaugos:

  • Bendras IT auditas (analitinis).
  • Detalus IT auditas (padedant įmonės IT komandai).
  • Programinės įrangos legalumo ir efektyvumo auditas.
  • Kompiuterinės technikos našumo auditas.
  • Kompiuterinės technikos rizikos įvertinimas ir sprendimai ją sumažinti.
  • IT audito ataskaitos paruošimas ir rekomendacijų pateikimas.
  • IT tobulinimo, korekcijos darbai pagal pateiktą ataskaitą.


Bendras IT auditas (analitinis)

Pagrindinės informacijos surinkimas. Audituojama įmonė pati auditoriui pateikia pagrindinę informaciją apie esamų darbo stočių (kompiuterių) ir serverių skaičių, juose naudojamas operacines sistemas ir pagrindines programas (aplication), suteikia informaciją apie esamą kliento-serverio architektūrą (kurios darbo vietos ir kokius serverio (-ių) resursus jos naudoja). Licenzijų skaičiavimas. Auditoriams yra pateikiamos visos Užsakovo turimos licenzijos, sertifikatai, sutartys su programės įrangos gamintojais ar platintojais, informacija apie įsigytas programas (legalizavimo metu ar pan.) Šie dokumetai yra nukopijuojami ir pateikiami auditoriams. Audito ataskaitos paruošimas. Audito atsakaitoja yra pateikiama tik bendra informacija apie esamos įmonėje programinės įrangos licenzijų būklę: kiek yra įsigyta legalių programų licenzijų, kiek yra dabar legaliai naudojamų licenzijų bei kiek licenzijų reikalinga įsigyti.

Detalus IT auditas (padedant įmonės IT komandai)

Pagrindinės informacijos surinkimas. Informaciją apie įmonėję naudojamas programas surenka Infosaugos auditoriai pededami įmonės IT žmonių. Tam yra naudodami Infosaugos auditorių sukurtos specialias programinės įrangos registravimo formos bei speciali auditavimo programa. Ši informacija yra renkama atskirai iš kiekvieno kompiuterio ir serverio žymint juose naudojamas operacines sistemas ir programas (application), nagrinėjant esamą kliento-serverio architektūrą (kurios darbo vietos ir kokius serverio (-ių) resursus jos naudoja). Licenzijų skaičiavimas. Auditoriams yra pateikiamos visos Užsakovo turimos licenzijos, sertifikatai, sutartys su programės įrangos gamintojais ar platintojais, informacija apie įsigytas programas (legalizavimo metu ar pan.) Šie dokumetai yra nukopijuojami ir pateikiami auditoriams. Auditoriai gali prašyti pateikti papildomos informacijos - pirkimo dokumentų ar sutarčių.

Audito ataskaitos paruošimas

Ataskaitos yra ruošiamos dvi: pirma detali kiekvienos darbo vietos ataskaita: operacinė sistema, instaliuotos programos, kokie yra naudojami serverio resursai, serveriai ir jų naudojama programinė įranga. Antroje audito atsakaitoja yra pateikiama bendra informacija apie esamos įmonėje programinės įrangos licenzijų būklę: kiek yra įsigyta legalių programų licenzijų, kiek legaliai licenzijų yra naudojama dabar, kiek licenzijų reikalinga įsigyti.




Užklausa
Reikia daugiau informacijos?
Užduokite mums klausimą.



Susijusios paslaugos: