Infosauga

Nemokamas hostingas!
Akcija klientams!

Hostingas
Vieta svetainei -1000 MB
Duomenų srautas - 100 GB
Vieta el. paštui - 7 GB
0 € / mėn
Dedikuoti VPS, VDS serveriai
VPS VDS - dedikuoti serveriai
Ypač stabilus XEN hostingas,
VPS serveriai, VDS serveriai
už neįtikėtinai mažą kainą
nuo 7 € / mėn

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Nemokami puslapiaiNemokami tinklapiaiNemokami tinklalapiaiNemokamos svetainėsNemokamos svetainesNemokamas tinklapis
Esame IT sistemų ir EMOKYMŲ darbuotojų kvalifikacijos kėlimo profesionalai: kuriame kursus, mokome darbuotojus, konstruojame, programuojame, administruojame.
- Veikiame 17 metų
- Klientai - tiek smulkios, tiek stambiausios Lietuvos ir užsienio įmonės
- Naudojame naujas technologijas sumažinančias paslaugų kainas
- Įvykdėme šimtus projektų, milijonai žmonių aplankė mūsų IT sistemas
- Teikiame patikimas, stabilias paslaugas nešančias pelną Jūsų verslui
IT sistemų programavimas pagal specifinius įmonės poreikius
El. dokumentų, CRM, užduočių, rezervacijų valdymo sistemos
Darbuotojų mokymo ir kvalifikacijos kėlimo sistemos
Ryšių su klientais valdymo sistemos - CRM
Norite, kad bendravimas su klientais taptų tikslus ir nepriekaištingas. Ryšių su klientais valdymo sistema (CRM) leidžia efektyviai kaupti, standartizuoti, analizuoti visą informaciją apie potencialius ir esamus kompanijos klientus. Galima išsiaiškinti pelningiausius ir rizikingiausius klientus, vystyti pardavimo ciklus bei rinkodaros kampanijas skirtingomis kryptimis. Taip pat įmanoma gauti detalią informaciją apie pardavimų ir rinkodaros veiksmus, sudaryti tikslias prognozes bei numatyti rinkodaros kampanijų atsiperkamumą.

CRM programos padeda įmonei vykdyti efektyvią veiklą ir dirbti efektingai, neprarasti nei vieno potencialaus pirkėjo, apjungti ir valdyti pardavimų vadybininkų pajėgas, tikslingai įvertinti plėtros planus. Organizuoti, stebėti ir valdyti marketingo kampanijas. Išlaikyti egzistuojančius klientus. Užtikrinti, kad kiekvienas nusiskundimas ar pastebėjimas neliktų be atsako. Valdyti ir pagerinti klientų aptarnavimą. Visur ir visada turėti 360 laipsnių informaciją apie klientus, kontaktus, konkurentus, pardavimo galimybes.

CRM (akronimas, angl. Customer Relationship Management, „ryšių su klientais valdymas“) - verslo strategija, nukreipta į vertingiausių klientų atranką bei ilgalaikių ir naudingų santykių su jais valdymą. CRM sistema suponuoja verslo filosofiją, kurios centre yra klientas, prie kurio poreikių derinama veikla bei kultūra, reikalinga efektyviam marketingui, pardavimams ir paslaugų teikimui. CRM sistema prasideda nuo verslo strategijos, kuri įtakoja pokyčius organizacijoje bei jos darbinėje veikloje ir yra susijusi su informacijos technologija.

CRM sistema įgalina sistemingai valdyti santykius su klientais. Ryšių su klientais valdymo gyvavimo cikle svarbūs šie verslo procesai:


  • Marketingas. Tikslinės vartotojų grupės atranka, naujų vartotojų pritraukimas, bendravimas su klientais, bei reklamos kampanijos.
  • Pardavimai. Pasiūlymų formulavimas, žinių valdymo priemonės, kontaktinės informacijos valdymo priemonės, prognozavimo priemonės, bendravimas su klientais ir kt. Svarbiausias siekis - kad vartotojas vėl sugrįžtų.
  • Elektroninė komercija. Pardavimo procesai turi sklandžiai bei patogiai pereiti į pirkimo operacijas.
  • Paslaugos sekančios paskui pardavimus.



Užklausa
Reikia daugiau informacijos?
Užduokite mums klausimą.



Susijusios paslaugos: